Op welke tijden vinden de Powerball trekkingen plaats?

Powerball-trekkingen vinden twee keer per week plaats, elke woensdag en zaterdag, rond 22:59 EST (3:59 GMT en 4:59 CET) in de staat Florida. Omdat deze loterij geen jackpotcap heeft en het populairst is in de Verenigde Staten, heeft deze loterij de hoogste prijzen ter wereld. Ontdek hoe je met de USA Powerball mee kan spelen.

SPEEL DE VOLGENDE TREKKING


Vanaf hoe laat is het mogelijk om tickets te kopen? 

De Powerball-kaartverkoop sluit om 22:00 EST (03:00 GMT en 4:00 CET) op dezelfde dag van de trekking. Kort nadat de laatste trekking heeft plaatsgevonden kan je weer kaarten kopen. Het is nog niet te laat om je aankoop te doen dus mis niet de kans om miljonair te worden en koop je Powerball tickets nu op EuroMillions.com!


Woendag Powerball

De Powerball-trekkingen van de woensdagen zijn waarschijnlijk de grootste ter wereld. De twee grootste loterijprijzen ooit werden op woensdagen gewonnen! Stel je voor, op 13 januari 2016 werd de jackpot van $1,6 miljard verdeeld over 3 winnaars. Ook werd er op woensdag 23 augustus 2017 een bedrag van $758,7 miljoen gewonnen, dit is de de grootste jackpotprijs gewonnen door een persoon uit de geschiedenis.


Zaterdag Powerball

Ondanks het feit dat de kansen om te winnen op elke trekkingsdag precies hetzelfde zijn en de jackpots steeds hoger kunnen worden, worden er voor de trekking van de zaterdagavond altijd meer Powerball-deelnemers geregistreerd. Zodra het weekend nadert wordt er meer gedroomd en ontstaat er een grotere drang naar het mee spelen van de Powerball-loterij! 

Ga terug