EuroMillions trekking tijden

De trekkingen van Euromillions vinden twee keer per week plaats op dinsdag en vrijdag om 21:00 CET (20:00 GMT) in Parijs. In elke trekking worden 5 getallen en 2 Lucky Stars geselecteerd. De meest recente resultaten met winnende nummers van de loterij worden onthuld op onze EuroMillions-resultatenpagina rond 22:30 CET (21:30 GMT) van de trekkingsdag.

Speel de volgende trekking


Wanneer begint en eindigt de EuroMillions ticket verkoop?

De ticket verkoop van EuroMillions sluit om 19.00 uur (CET) op dezelfde dag van de trekking. U kunt kaarten kopen voor de volgende trekking kort nadat de laatste trekking heeft plaatsgevonden. Mis niet de kans om onze volgende EuroMillionaire te worden en koop nu je tickets op EuroMillions.com!


EuroMillions vrijdag

Vrijdag is een geluksdag voor veel loterijspelers van EuroMillions, omdat er op deze dag de SuperDraw plaatsvindt. Meer dan 80% van de winnaars van de EuroMillions-jackpot kochten hun kaartjes op deze vrijdag. De trekking zal zoals altijd om 21:00 CET plaatsvinden.  


EuroMillions dinsdag  

Hoewel de kansen om te winnen op elke trekkingsdag hetzelfde zijn, kopen EuroMillions-spelers gewoonlijk minder kaartjes op dinsdagen. Juist om deze reden is de jackpot van EuroMillions in verschillende trekkingen op dinsdagnacht gewonnen door een enkel winnend ticket.   

Ga terug